barnskdols

Hej Ingrid! 
 
Mitt namn är Camilla och jag fick reda på via en vän, Erika Axelsson, som tidigare jobbat hos er, 
att ni möjligen är i behov personal. 
 
Jag är mycket intresserad av att jobba inom förskolan och skriver därför till Er.
Jag har jobbat med barn tidigare och tycker verkligen att det är jätteroligt! Jag har då jobbat som barnaktivitetsledare, på Bomstad Camping.  Jag planerade och ansvarade för barnaktiviteter för barngrupperna.  Jag sökte jobbet som barnaktivitetsledare sommaren efter mitt feriearbete på förskolan och fritids i Stöllet. Jag har alltid varit barnkär men det var efter det jag insåg att detta var någonting jag ville jobba med även i framtiden. 
 
Jag ansvarade för grupper om 30 barn per dag och planerade för deras aktiviteter, där jag hade användning av mina kreativa sida, då det gäller att ha god fantasi. Jag arrangerade tävlingar, lekar, tipsrundor, utflykter m.m. Förutom en riktigt rolig sommar så fick jag även mycket bra betyg av både
campinggäster, övrig personal och arbetsgivare.
 
Lite om mig!
 
Jag är född och uppvuxen i norra Värmland, Stöllet. 
Jag bestämde mig för att redan vid 16 års ålder flytta hemifrån. Då  jag ville nå nya mål. Jag ville göra något nytt, lära känna nya människor och kunna utvecklas maximalt inom mitt största intresse, musik. Jag började studera på sundstagymnasiet, på en högskoleförberedande utbildning men där jag också vid sidan få göra det jag älskar, musik.  Jag har bott i Karlstad sen dess, och stortrivs!  
 
Mina mål för framtiden är att jobba med barn, som musikterapeut. 
Som person skulle jag säga att jag är pedagogisk och kreativ, och lyhörd.Dessa egenskaper tillsammans med musiken och viljan att jobba med barn, är därför jag vill satsa på att bli musikterapeut.
Men innan långa studier vill jag ha lite mer kött på benen och erfarenhet, och hoppas att få det hos er! 

Kommer gärna och presenterar mig!
Så hör gärna av dig till mig om du finner det intressant!
 
Vänliga Hälsningar
Camilla Pernefur
 
 
 
 

RSS 2.0